Κατηγορίες
Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου

Σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.)Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, κατασκευαστές και εμπόρους ειδών υποβρύχιας αλιείας να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον σύνδεσμο.

Το προσωρινό ΔΣ του συνδέσμου των επαγγελματιών αποτελούμενο από τους Καρτελιά Όλγα, Αποστολίδη Διονύση, Κουκούλα Νίκο, Ζωνομέση Βασίλη και Πουλίκο Πουλικάκο, έχει δραστηριοποιηθεί για τις ανάλογες επαφές και συναντήσεις για τα τωρινά και μελλοντικά θέματα της Υποβρύχιας Ερασιτεχνικής Αλιείας.

Όλοι οι επαγγελματίες, καταστήματα, κατασκευαστές, αντιπρόσωποι έμποροι του χώρου μας, μέλη του συνδέσμου μας, ιδρυτικά και μελλοντικά, βρίσκονται στο πλευρό των ερασιτεχνών και εργάζονται συστηματικά προσπαθώντας για το καλύτερο.

Καλούμε τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες του χώρου της Ερασιτεχνικής Αλιείας να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους σε κάθε άρθρο στην άτυπη διαβούλευση του νέου Προεδρικού Διατάγματος που βρίσκεται στον πιο κάτω σύνδεσμο.

http://pconsult.minagric.gr/index.php/el/107-diavouleush_alieia_240521?fbclid=IwAR2m3AsT5XpEQT4bRmq-b1lAN1X6Zpf-dfEBUVFDoBSq99qJ2kcoAKYg-ss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *